فن آوري سيستم هاي مبتني بر شبکه (IP) به سرعت در حال توسعه است. محبوبيت سيستم هاي نظارتي تحت شبکه در حال حاضر بسيار زياد است. به عبارت ديگر، بسياري از پروژه هاي نظارتي جديد، به طور کامل مبتني بر IP هستند. اين سيستم ها براي عملکرد صحيحشان نياز به تجهيزات شبکه با کيفيت دارند. بسياري از لوازم جانبي شبکه در بازار وجود دارند، اما سوال اصلي اينجاست که کدام يک مناسب سيستم مدار بسته شما است.


 


سوئيچ شبکه چيست؟


گروهي از تجهيزات مورد استفاده که از اهميت ويژه اي در نصب و را ه اندازي يک سيستم مداربسته برخوردار اند سوئيچ ها هستند. نقش اين تجهيزات در پروژه هاي بزرگ پررنگ تر مي شود همچنين در بسترسازي هاي مداربسته اي که امکان کابل کشي در مسافت هاي طولاني وجود ندارد نقش تعيين کننده اي را ايفا مي کنند.


 


براي مثال در يک کارخانه با وسعت زياد و تعداد دوربين بالا(100 عدد) نمي توان هر دوربين را به طور جداگانه از طريق کابل کشي هاي طولاني به دستگاه ضبط NVR متصل نمود. بلکه مي توان تمامي دوربين ها را به سوئيچ متصل کرد و از آن يک عدد کابل را به دستگاه ضبط فرستاد. وظيفه اصلي سوئيچ شبکه اتصال بخش هاي مختلف يک شبکه به يکديگر است. اين سوئيچ ها عضو جدائي ناپذير شبکه هاي محلي اتنرنت(LAN) هستند. در پروژه ها و بسترسازي هاي بزرگ احتمال استفاده از چندين سوئيچ شبکه نيز وجود دارد.


 


سوئيچ چگونه کار مي کند؟


سوئيچ شبکه براي دوربين مداربسته داده ها را تنها به گيرنده اي ارسال مي کند که قرار است به اطلاعات دسترسي داشته باشد. وظيفه سوئيچ شبکه ارسال داده ها به گيرند هاي از پيش تعيين شده است. بدين معنا که امکان تعيين سطح دسترسي براي کاربران مختلف در آن وجود دارد. اين کار علاوه بر آنکه منجر به ارتقا امنيت بستر شبکه مي شود باعث مي گردد تا شبکه با حجم زيادي از اطلاعات مواجه نگردد.


 


انواع سوئيچ شبکه:


سوئيچ هاي شبکه به دو نوع زير تقسيم بندي مي شوند:


 


سوئيچ هاي مديريتي يا  Manageable


سوئيچ هاي غير مديريتي يا  Unmanageable


تمايز دو نوع سوئيچ بالا بسيار ساده است. در ادامه به تفاوت هاي عملکردي اين دو اشاره کرده ايم:


 


سوئيچ هاي غير مديريتي تجهيزاتي هستند که به صورت برنامه ريزي شده توليد شده اند و عملکرد آنها بر مبناي استاندارد هاي خاصي است. هيچ گونه امکان تغييري در توابع اين نوع از سوئيچ ها وجود ندارد.


لازم به ذکر است که سوئيچ هاي غير مديريتي به طور قابل توجهي ارزان تر از سوئيچ هاي مديريتي هستند.


در سوئيچ هاي مديريتي امکان دسترسي به برنامه ريزي آن توسط کاربران با استفاده از رمز عبور ميسر است و به عبارت ديگر امکان تغيير توابع آنها به منظور بهينه سازي عملکرد دستگاه ها وجود دارد.


با استفاده از سوئيچ هاي مديريتي مي توان بستر تجهيزات مدار بسته از بستر اصلي شبکه جدا نمود براي هر کاربر سطح دسترسي تعيين نمود.


انتخاب سوئيچ شبکه براي سيستم مدار بسته


مي توان گفت سوئيچ ها از اجزاي اصلي سيستم هاي مدار بسته شبکه هستند و براي اتصال و تبادل اطلاعات بين بخش هاي مختلف يک شبکه محلي (LAN) بکار مي روند. سوئيچ ها داراي تعداد پورت متفاوتي هستند و به تبع آن قدرت انتقال اطلاعات نيز در آنها متفاوت است. سوئيچ هاي معمولي داراي 4 تا 8 پورت و سوئيچ هاي پيشرفته تر با مصارف صنعتي بين 32 تا 128 پورت دارند.


 


از آنجايي که توان کل سوئيج و توان مصرفي دستگاه هاي متصل به آن با يکديگر متفاوت است در هنگام انتخاب سوئيچ هاي شبکه بايد به سه مورد زير توجه نمود:


 


تعداد پورت ها


توان سوئيچ


ميزان پهناي باند موجود


سوئيچ هاي مختلف داراي پهناي باند ورودي و خروجي متفاوتي هستند که در رنج اعداد 10/100/1000Mbps براي دوربين هاي مدار بسته قرار مي گيرد. با يک مثال ساده مي توان موضوع پهناي باند را توضيح داد . اگر مجموع حجم تصاوير انتقالي شما بيش از 100 Mbps باشد و سوئيچ شما از نوع 10/100 Mbps باشد تصاوير با تاخير به نمايش در خواهند آمد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

smithmorkel Brandon fff تحلیل های ارزهای دیجیتال تحلیل اتریوم و بیت کوین لباس بچه گانه دخترانه و پسرانه، اسباب بازی و سرگرمی mbnama blog بلیط کیش diary معرفی پرژکتور بنکیو